KATALOG

  • Auzozet.cz - doprava a vyzvednutí objednávek

Čistič vstřiků DIESEL DICTUM 500ml

K2W325
192 Kč
S DPH
Počet
Dostupné

  Doprava zboží

Doručení na adresu nebo na výdejní místa.

  Osobní odběr

Možnost osobního odběr na prodejně po objednání.

  Bezpečný nákup

Platba na dobírku, převodem nebo kartou.

Popis

Čistič vstřiků diesel

DIESEL DICTUM je prostředek k odstranění všech nečistot a karbonu, které se tvoří v palivovém systému dieselových motorů. Rozpouští usazeniny vzniklé ve vysokotlakých čerpadlech, vstřikovacích rampách a vstřikovačích.

Snižuje spotřebu, chrání před korozí a před zvýšenou kouřivostí. Zvyšuje cetanové číslo paliva a prodlužuje životnost palivového systému. Je bezpečné pro všechny komponenty, jako je palivové čerpadlo, turbodmychadlo, EGR ventil, filtr DPF, katalyzátor a palivové potrubí.

Použití čističe vstřuků v1:

Čistič vstřiků DIESEL DICTUM se nenalévá přímo do nádrže, ale je aplikován z nádoby, která je napojena přes hadičku přímo do vstřikovacího čerpadla a zpětné vedení do nádrže je vyvedeno do nádobky, tak vnikne nový palivový okruh (mimo palivový filtr a nádrž) a motor běží jen na samostatný čistič. Motor necháme běžet dokud v nádobě nezůstane minimum čističe obsahující nečistoty z palivového systému.

Použití čističe vstřuků v2:

Jako alternativu lze čistič vstřiků aplikovat do obalu palivového filtru (lze jen u motorů, kde se mění vložka filtru), při výměně palivového filtru zalijte filtr čističem DIESEL DICTUM, tím pádem poběží motor určitý čas převážně na čistič vstřiků.

GATES
05-4246
STATIM
W325
Detaily produktu
K2
K2W325
Nové
Nové
4 dalších produktů ve stejné kategorii: