KATALOG

  • Auzozet.cz - doprava a vyzvednutí objednávek

Total Quartz 9000 Future Gf6 0W-20 1L

TOTAL223758
168 Kč
Počet
Dostupné

  Doprava zboží

Doručení na adresu nebo na výdejní místa.

  Osobní odběr

Možnost osobního odběr na prodejně po objednání.

  Bezpečný nákup

Platba na dobírku, převodem nebo kartou.

Popis

Quartz 9000 Future GF6 0W-20 je motorový olej s pokročilou syntetickou technologií, který překonává nejnovější sekvence API SP a ILSAC GF-6.
Quartz 9000 Future GF6 0W-20 poskytuje nejlepší ochranu proti opotřebení a usazeninám. Systémy následné úpravy benzínových motorů, které jsou citlivé na používaná maziva a nákladné na údržbu, jsou dlouhodobě chráněny i díky nízkému obsahu fosforu ve výrobku.
Quartz 9000 Future GF6 0W-20 snižuje vnitřní tření v motoru, takže motor může podávat plný výkon a zároveň šetří palivo.
Použití těchto motorových olejů může pomoci dosáhnout úspory paliva bez nutnosti měnit styl jízdy. Je vhodný i pro nejnáročnější jízdní podmínky (sportovní styly jízdy, opakované rozjezdy, jízda po městě a dálnici).
Řada Quartz 9000 Future GF6 je zvláště vhodná pro použití s nejnovějšími motory vybavenými technologiemi Stop & Start a hybridními motory, které vyžadují velmi tekuté syntetické motorové oleje. Tyto oleje jsou schopny obsluhovat širokou škálu motorů díky plně zpětné kompatibilitě sekvencí API a ISLAC.

VÝHODY

Snížený dopad na životní prostředí: Významné výkony v oblasti FUEL ECONOMY.
Ochrana pro systémy kontroly znečištění: Díky nízkému obsahu fosforu toto mazivo také optimalizuje způsob fungování třícestných katalyzátorů a zabraňuje jejich poškození otravou. Tím se snižují zejména NOx, HC a CO.
Ochrana a čistota motoru: Tento olej nabízí nejlepší možnou ochranu ve své kategorii proti opotřebení a usazeninám ihned po nastartování motoru.
Snazší studené starty: Třídy s nízkou viskozitou spolu se speciálními přísadami usnadňují studené starty motoru i při velmi nízkých teplotách.

SPECIFIKACE

API SP
ILSAC GF-6A

0W20
1 L
GF-6A
ACDelco
SP
Detaily produktu
TOTAL
TOTAL223758
Nové

Parametry

Velikost balení
1
Nové
4 dalších produktů ve stejné kategorii: