KATALOG

  • Auzozet.cz - doprava a vyzvednutí objednávek

Total Quartz Ineo Xtra First 0W-20 1L

TOTAL225986
202 Kč
Počet
Dostupné

  Doprava zboží

Doručení na adresu nebo na výdejní místa.

  Osobní odběr

Možnost osobního odběr na prodejně po objednání.

  Bezpečný nákup

Platba na dobírku, převodem nebo kartou.

Popis
Quartz Ineo Xtra First 0W-20 je pokročilý syntetický motorový olej, formulovaný a používaný pro tovární plnění Stellantis (ex-PSA Group) a po prodeji.
Tento syntetický motorový olej omezující znečištění poskytuje motoru nejlepší možnou ochranu proti opotřebení a zanášení.
Systémy následné úpravy, citlivé na používaná maziva a nákladné na údržbu, jsou dlouhodobě chráněny také díky složení „Low SAPS“ (nízký obsah sulfátového popela, fosforu a síry).
Použití tohoto motorového oleje může pomoci dosáhnout úspory paliva bez nutnosti měnit styl jízdy. Je vhodný i pro nejnáročnější jízdní podmínky (od dveří ke dveřím, sportovní jízda, opakované starty, jízda po městě a dálnici atd.).
Quartz Ineo Xtra First 0W-20 je zvláště vhodný pro použití s nejnovějšími motory Stellantis/PSA (DV5R a EB2DT), a zejména s motory vybavenými BLUE HDi, PureTech využívající technologie Stop & Start a hybridními motory, které vyžadují novou generaci. motorové oleje.

VÝHODY

Snížený dopad na životní prostředí: Úspora paliva 3,3 % měřená oficiálním testem ACEA M111 FE. Zaručuje splnění všech výkonnostních úrovní požadovaných značkami PEUGEOT, CITROËN a DS ve vztahu k ekologickým normám.
Ochrana pro systémy kontroly znečištění: Tento motorový olej optimalizuje způsob, jakým fungují třícestné katalyzátory a filtry pevných částic, a zabraňuje jejich zanášení sazemi nebo kalem.
vklady. Tím se snižují emise pevných částic, zejména NOx, HC a CO.
Ochrana a čistota motoru: Tento olej nabízí nejlepší možnou ochranu ve své kategorii proti opotřebení a zanášení ihned po nastartování motoru.
Snazší studené starty: Třída 0W-20 spolu se speciálními aditivy usnadňuje studený start motoru i při velmi nízkých teplotách (validační testy prováděné až do -40°C).
Intervaly výměny oleje: Quartz Ineo Xtra First 0W-20 si zachovává všechny své vlastnosti v souladu se servisními plány doporučenými značkami PEUGEOT, CITROËN a DS.

SPECIFIKACE

ACEA C5

PSA B71 2010
FIAT 9.55535-DM1
 
Detaily produktu
TOTAL
TOTAL225986
Nové

Parametry

Velikost balení
1
Nové
4 dalších produktů ve stejné kategorii: