KATALOG

  • Auzozet.cz - doprava a vyzvednutí objednávek

  • Nové

Total Quartz Ineo First 0W-30 4L

TOTAL213834
718 Kč
Počet
Dostupné

  Doprava zboží

Doručení na adresu nebo na výdejní místa.

  Osobní odběr

Možnost osobního odběr na prodejně po objednání.

  Bezpečný nákup

Platba na dobírku, převodem nebo kartou.

Popis
Motorový olej syntetické nízkopopelnaté technologe « Low SAP » pro moderní benzínové a dieselové spalovací motory osobních vozidel – doporučený pro motory EURO VI . Moderní formulace garantuje podporu úspory paliva, optimalizuje účinnost a prodlužuje životnost zařízení snižujících emise (částicové filtry ).

POUŽITÍ

QUARTZ INEO FIRST 0W-30 je motorový olej používaný v PSA pro první plnění motorů vozidel PEUGEOT a CITROEN a je doporučen pro servisní plnění těchto vozidel.
Technologie QUARTZ INEO FIRST 0W-30 podporuje řízenou kontrolu emisí a poskytuje vynikající ochranu motoru vůči opotřebení a tvorbě úsad. Nízkopopelnatá formulace oleje « Low SAP » zajišťuje dlouhodobou spolehlivou funkci přídavných zařízení na řízení a minimalizaci produkovaných emisí.
QUARTZ INEO FIRST 0W-30 podporuje úsporu paliva, a to i bez nutnosti změny stylu jízdy (olej zajišťující požadavky spolehlivého mazání během celého roku - dálnice, mětský a příměstský provoz, sportovní jízda…)
QUARTZ INEO FIRST 0W-30 je olej speciálně doporučený pro vozidla PSA s motory HDI používající technologie Start & Go. a hybridní systémy vyžadující oleje nové generace.

VÝHODY

QUARTZ INEO FIRST 0W-30 snižuje negativní vliv na životní prostředí : dle testu M111 FE snižuje spotřebu paliva o 3,33% a dle testu NEDC o 4,2% vůči olejům 5W-40 ACEA A3 / B4 (test pro měření emisí CO2). Odpovídá všem výkonnovým požadavkům PSA na živorní prostředí.
QUARTZ INEO FIRST 0W-30 optimalizuje účinnost a prodlužuje životnost 3-cestných katalyzátorů a částicových filtrů, vykazuje nižší obsah anorganickcých a kovových komponent (minimalizuje zanášení filtrů anorganickými částicemi ), podporuje nižší emise (NOx, HC, CO, částice)
QUARTZ INEO FIRST 0W-30 umožňuje nejlepší možnou ochranu motoru vůči opotřebení a tvorbě úsad.
QUARTZ INEO FIRST 0W-30 se speciálními aditivy umožňuje snadné zimní starty (úspěšně provedené starty až do -40 oC) . Zajišťuje trvalou ochranu a čistotu součástí spalovacího prostoru.
QUARTZ INEO FIRST 0W-30 vyhovuje nejpřísnějším požadavkům PSA na prodloužené servisní intervaly údržby – výměny olejů by měly být v souladu s doporučeními výrobce.

SPECIFIKACE

ACEA C1 & C2
API SN PLUS

PSA B71 2312
PSA B71 2302

Splňuje požadavek na
JAGUAR LAND ROVER STJLR.03.5007

Doporučené produkty pro:
TOYOTA
FIAT 9.55535-GS1
FIAT 9.55535-DS1
Detaily produktu
TOTAL
TOTAL213834
Nové

Parametry

Velikost balení
4
Nové
4 dalších produktů ve stejné kategorii: