Dnes 2. 5. bude prodejna otevřena jen do 10:30.
KATALOG

  • Auzozet.cz - doprava a vyzvednutí objednávek

  • Nové

Total Quartz Ineo C1 5W-30 5L

TOTAL214104
974 Kč
S DPH
Počet
Dostupné

  Doprava zboží

Doručení na adresu nebo na výdejní místa.

  Osobní odběr

Možnost osobního odběr na prodejně po objednání.

  Bezpečný nákup

Platba na dobírku, převodem nebo kartou.

Popis
TOTAL QUARTZ INEO C1 5W-30 je syntetický lehkoběžný nízkopopelnatý motorový olej pro benzínové a dieselové spalovací motory osobních a lehkých užitkových vozidel. Jedná se o nízkoviskózní mazivo doporučené zejména pro spalovací motory splňující emisní limity EURO IV a EURO V.

TOTAL QUARTZ INEO C1 5W-30 je olej speciálně doporučený pro benzinové a dieselové motory vozidel FORD, Jaguar a Land Rover. Jedná se o olej vhodný pro nejnáročnější provozní podmínky (sportovní jízda, opakované cykly start – stop, dálniční provoz atd….)

VÝHODY

Zajišťuje dlouhodobé kvalitní a spolehlivé mazání : TOTAL QUARTZ INEO C1 5W-30 díky velmi vysoké oxidační odolnosti prodlužuje životnost motoru.
Vynikající čistota a ochrana motoru : v důsledku velmi dobrých detergentně – dispersantních vlastností udržuje spalovací motor v maximální čistotě.
Ochrana částicového filtru DPF : účinně chrání a prodlužuje životnost zařízení na redukci produkovaných emisí (zejména částicový filtr), obsahuje minimální množství síry, popela a fosforu (nízkopopelnatý – low SAPS olej).
Prodloužené servisní intervaly : TOTAL QUARTZ INEO C1 5W-30 splňuje nejnáročnější požadavky výrobců vozidel na prodloužené servisní výměnné intervaly oleje až 30 000 km

SPECIFIKACE

FORD : WSS-M2C934-B
JAGUAR LAND ROVER STJLR.03.5005
Detaily produktu
TOTAL
TOTAL214104
Nové

Parametry

Velikost balení
5
Nové
4 dalších produktů ve stejné kategorii: