KATALOG

  • Auzozet.cz - doprava a vyzvednutí objednávek

Total Quartz Ineo Ecs 5W-30 60L

TOTAL182883
7 639 Kč
Počet
Dostupné

  Doprava zboží

Doručení na adresu nebo na výdejní místa.

  Osobní odběr

Možnost osobního odběr na prodejně po objednání.

  Bezpečný nákup

Platba na dobírku, převodem nebo kartou.

Popis
Motorový olej nové generace vyvinutý « Low SAP » technologií zejména pro motory vozidel PEUGEOT a CITROEN. Moderní formulace garantuje podporu úspory paliva a optimalizuje účinnost a prodlužuje životnost zařízení snižujících emise (částicové filtry, EGR).

POUŽITÍ

TOTAL QUARTZ INEO ECS je mazivo podporující úsporu paliva (FE mazivo 2.generace). Lze použít v dieselových motorech starší i nejmodernější konstrukce. Je rovněž vhodný i pro většinu benzínových motorů (v souladu s manuálem k vozidlu).
TOTAL QUARTZ INEO ECS je motorový olej účinně podporující správnou funkci zařízení snižující emise (částicové filtry, EGR…)
TOTAL QUARTZ INEO ECS splňuje nejnáročnější cykly údržby a požadavky provozu (dálnice, mětský a příměstský provoz…) během celého roku.

VÝHODY

QUARTZ INEO ECS podporuje účinnost a prodlužuje životnost částicových filtrů (minimalizuje zanášení filtrů anorganickými částicemi až o 50% ve srovnání s konvenčními oleji) .
Podporuje úsporu paliva spalovacího motoru až o 6% během startovací fáze a v průměru až o 3,5% při kombinovaném provozu ve srovnání s referenčním olejem ACEA (testy vykonány na vozidle Citroen C4 1,6 Hdi).
ECS = Emission Control System : podpora redukce emisí CO2 a ostatních emisí. Nižší spotřeba paliva snižuje rovněž emise CO2 , nízký obsah fosforu zefektivňuje účinnost katalyzátoru a EGR ventilu, čímž jsou optimalizovány i emise Nox.
Díky účinným detergentním a dispersním aditivům a okamžitému mazání, zajišťuje QUARTZ INEO ECS trvalou čistotu motoru a vyhovuje nejnáročnějším cyklům údržby PSA.

SPECIFIKACE

ACEA C2/A5/B5
QUARTZ INEO ECS je jediný olej s minimálním obsahem chemických komponent (Low SAP olej) doporučený PEUGEOT a CITROEN. Byl testován a schválen PSA dle kriterií mnohem přísnějších než udává standard ACEA C2.

HOMOLOGACE PSA PEUGEOT & CITROEN : Norma B71 2290
Detaily produktu
TOTAL
TOTAL182883
Nové

Parametry

Velikost balení
60
Nové
4 dalších produktů ve stejné kategorii: