KATALOG

  • Auzozet.cz - doprava a vyzvednutí objednávek

  • Nové

Total Quartz Ineo Htc 5W-30 5L

TOTAL214315
812 Kč
Počet
Dostupné

  Doprava zboží

Doručení na adresu nebo na výdejní místa.

  Osobní odběr

Možnost osobního odběr na prodejně po objednání.

  Bezpečný nákup

Platba na dobírku, převodem nebo kartou.

Popis
Quartz Ineo HTC 5W-30 je pokročilý syntetický motorový olej speciálně navržený pro motory PEUGEOT, CITROËN a DS a pro použití v zemích s vysokými teplotami. Jeho vysoce pokročilé složení zvyšuje jeho robustnost na velmi vysokou úroveň a činí z něj vynikající volbu, pokud jde o prevenci předčasného zážehu při nízkých otáčkách (LSPI), kalů a problémů se spotřebou oleje.
Quartz Ineo HTC 5W-30 s technologií Age-Resistance poskytuje nepřekonatelnou ochranu motoru pro boj s každodenními problémy v dlouhodobém horizontu.
Quartz Ineo HTC 5W-30 je vhodný pro vznětové a přeplňované benzinové motory, včetně nejnovějších, které splňují zejména normy EURO 5 a EURO 6 na snížení emisí znečišťujících látek.
Tento motorový olej optimalizuje systémy proti znečištění, zejména filtry pevných částic (PF).
Doporučuje se pro použití v zemích s vysokou teplotou s těžkými palivy (biopaliva, paliva s vysokým obsahem síry.
Tento produkt je formulován přísně vybranými komponentami, aby se optimalizoval proces proti znečištění a životnost orgánů po ošetření.

VÝHODY

Optimální čistota motoru: Čistící prostředek a specifické disperzní přísady poskytují motoru optimální ochranu proti opotřebení a zabraňují tvorbě usazenin sazí a kalů.
Anti-Wear: Jeho pokročilé složení obohacené o aditiva proti opotřebení zvyšuje ochranu proti všem typům opotřebení, jako je opotřebení vačky, opotřebení válce a podobně.
Snížená spotřeba oleje: Syntetická povaha základových olejů použitých v tomto složení umožňuje výrazné snížení těkavosti oleje, a tím i nižší spotřebu oleje.
Prodloužená životnost filtrů pevných částic: Maximalizuje účinnost filtru pevných částic a zabraňuje jeho předčasnému ucpání (obsahuje o 50 % méně kovových součástí než olej standardní technologie).
Robustnost a dlouhá životnost: Zajišťuje velmi dobrou životnost motoru a díky odolnosti vůči oxidaci splňuje nejnáročnější požadavky OEM výrobců, pokud jde o intervaly výměny oleje.
Zlepšený dopad na životní prostředí: Quartz Ineo HTC 5W-30 snižuje usazeniny v motoru a zajišťuje optimální fungování nejnovějších filtrů pevných částic a benzínových katalyzátorů pro naftové (DPF) a benzínové (GPF) motory, které snižují emise NOx, CO2, CO a částic.

SPECIFIKACE

ACEA C3
API SN PLUS

PSA B71 2290
PSA B71 2297
Detaily produktu
TOTAL
TOTAL214315
Nové

Parametry

Velikost balení
5
Nové
4 dalších produktů ve stejné kategorii: