KATALOG

  • Auzozet.cz - doprava a vyzvednutí objednávek

  • Nové

Total Quartz Ineo R-Plus 5W-30 5L

TOTAL225186
804 Kč
Počet
Dostupné

  Doprava zboží

Doručení na adresu nebo na výdejní místa.

  Osobní odběr

Možnost osobního odběr na prodejně po objednání.

  Bezpečný nákup

Platba na dobírku, převodem nebo kartou.

Popis
Quartz Ineo R-Plus 5W-30 s technologií ART (Age Resistance Technology) je pokročilá receptura, která posiluje antioxidační vlastnosti motorového oleje a nabízí tak vysokou ochranu proti tvorbě kalů.
Quartz Ineo R-Plus 5W-30 je pokročilý syntetický motorový olej s nízkým obsahem SAPS, speciálně vyvinutý tak, aby splňoval nejnovější technické požadavky dieselových a benzínových vozidel vyrobených společností RENAULT (nebo vybavených motory RENAULT).
Quartz Ineo R-Plus 5W-30 vyhovuje nejnovějším standardům ACEA C2 a ACEA C3.
Toto mazivo třídy 5W-30 je vhodné pro nejnáročnější podmínky použití.
Jeho speciální složení odolává nejextrémnějším změnám provozní teploty. Je zvláště vhodný pro moderní víceventilové motory vybavené turbodmychadly a přímým vstřikováním.
Jeho technologie Low SAPS (nízký obsah sulfátového popela, fosforu a síry) z něj činí mazivo volby pro optimální provoz motorů vybavených zařízeními proti znečišťujícím látkám.

VÝHODY

Snížený dopad na životní prostředí: Quartz Ineo R-Plus 5W-30 zajišťuje optimální fungování systémů následné úpravy a poskytuje vysokou spotřebu paliva.
Dlouhá životnost systémů následné úpravy: Tento olej prodlužuje životnost systémů následné úpravy tím, že zabraňuje zanášení a plnění DPF filtrů a katalyzátorů.
Ochrana a čistota motoru: Jeho vynikající odolnost vůči změnám teplot zaručuje dlouhou životnost součástí motoru a optimální úroveň výkonu za všech okolností.
Delší intervaly mezi výměnami oleje: Quartz Ineo R-Plus 5W-30 splňuje požadavky RENAULT tím, že umožňuje mimořádně dlouhé intervaly.

CERTIFIKACE

ACEA C3
ACEA C2

RENAULT RN17
MB-APPROVAL 226.52
Detaily produktu
TOTAL
TOTAL225186
Nové

Parametry

Velikost balení
5
Nové
4 dalších produktů ve stejné kategorii: