KATALOG

  • Auzozet.cz - doprava a vyzvednutí objednávek

  • Nové

Total Quartz Ineo C3 5W-40 1L

TOTAL213789
151 Kč
S DPH
Počet
Dostupné

  Doprava zboží

Doručení na adresu nebo na výdejní místa.

  Osobní odběr

Možnost osobního odběr na prodejně po objednání.

  Bezpečný nákup

Platba na dobírku, převodem nebo kartou.

Popis
Syntetický motorový olej s technologií Low-SAPS vyvinutý v souladu s technickými požadavky německých vozidel
Díky technologii Low-SAPS je vyhledávaným mazivem pro zajištění optimálního provozu motorů nejnovější generace vybavených zařízeními snižujícími emise.

POUŽITÍ

Quartz Ineo C3 5W-40 s technologií Age-Resistance je pokročilý syntetický motorový olej speciálně vyvinutý tak, aby splňoval nejnovější mezinárodní normy ACEA a API a technické požadavky výrobců vozidel, jako jsou GM, Mercedes-Benz, Volkswagen nebo Porsche.
Toto mazivo je vhodné pro nejnáročnější podmínky použití (sportovní jízda, opakované startování, jízda ve městě a na dálnici).
Jeho speciální složení odolává nejextrémnějším změnám provozní teploty. Obzvláště dobře se hodí pro všechny nejnovější víceventilové motory vybavené turbodmychadly a přímým vstřikováním.
Jeho technologie Low SAPS (nízký obsah sulfátového popela, fosforu a síry) z něj činí mazivo volby pro optimální provoz nejnovější generace motorů vybavených zařízeními proti znečišťujícím látkám.

VÝHODY

Snížený dopad na životní prostředí: Quartz Ineo C3 5W-40 zajišťuje optimální fungování třícestných katalyzátorů a filtrů pevných částic, což snižuje emise NOx, CO a částic. Zajišťuje také shodu s úrovněmi výkonu oznámenými výrobci a ekologickými normami EURO 5.
Dlouhá životnost systémů následné úpravy: Tento olej prodlužuje životnost systémů následné úpravy tím, že zabraňuje zanášení a plnění DPF filtrů a třícestných katalyzátorů.
Ochrana a čistota motoru: Jeho vynikající odolnost vůči změnám teplot zaručuje dlouhou životnost součástí motoru a optimální úroveň výkonu za všech okolností.
Delší intervaly mezi výměnami oleje: Quartz Ineo C3 5W-40 splňuje nejnáročnější servisní plány výrobce tím, že umožňuje mimořádně dlouhé intervaly výměny oleje.

SPECIFIKACE

ACEA C3
API SN/CF

VW 505.00
MB-APPROVAL 229.51
PORSCHE A40
VW 505.01

Splňuje požadavek na
FIAT 9.55535-S2
FORD WSS-M2C-917-A
GM DEXOS®2™
OV 040 1547 - D40

Doporučené produkty pro:
FIAT 9.55535-GH2
Detaily produktu
TOTAL
TOTAL213789
Nové

Parametry

Velikost balení
1
Nové
4 dalších produktů ve stejné kategorii: