KATALOG

  • Auzozet.cz - doprava a vyzvednutí objednávek

  • Nové

ELF Evolution Fulltech Llx 5W30 5L

ELF213920
735 Kč
Počet
Dostupné

  Doprava zboží

Doručení na adresu nebo na výdejní místa.

  Osobní odběr

Možnost osobního odběr na prodejně po objednání.

  Bezpečný nákup

Platba na dobírku, převodem nebo kartou.

Popis
Vysoce výkonné mazivo využívající technologii ELF Advanced Synthetic Technology, určené pro mazání lehkých vozidel s benzínovými a naftovými motory automobilů. Speciálně vyvinutý pro zajištění kompatibility se systémy následné úpravy.

POUŽITÍ

Doporučeno pro všechny nejnovější motory, víceventilové a přeplňované, s přímým vstřikováním, s katalyzátorem nebo bez něj.
Speciálně přizpůsobené pro nejnovější vozy Mercedes-Benz, BMW vybavené systémem následné úpravy. Uzpůsobeno pro motory VW s přímým vstřikováním. Speciálně přizpůsobeno pro systém přímého vstřikování VW.
Pro všechny styly jízdy, zvláště pro « energickou» a vysokou rychlost.

VÝHODY

Umožňuje optimalizaci následné úpravy, která umožňuje vysoké snížení emisí znečišťujících látek díky nízkému obsahu sulfátového popela, fosforu a síry (nízká SAPS).
Zajišťuje mimořádnou životnost motoru a splňuje nejnáročnější požadavky OEM, pokud jde o intervaly výměny oleje (až 30 000 km u benzínových a 50 000 km u naftových motorů), díky vynikající odolnosti proti oxidaci.
Propůjčuje motorům vynikající celosvětovou ochranu proti opotřebení díky aditivaci špičkových technologií. Zajišťuje maximální čistotu motoru díky velmi dobrým detergentním a disperzním vlastnostem.

SPECIFIKACE

ACEA C3

BMW LL-04
MB-APPROVAL 229.51
PORSCHE C30
VW 504.00
VW 507.00
 
Detaily produktu
ELF
ELF213920
Nové

Parametry

Velikost balení
5
Nové
4 dalších produktů ve stejné kategorii: