KATALOG

  • Auzozet.cz - doprava a vyzvednutí objednávek

  • Není k dispozici
  • Nové

TOTAL BIOHYDRAN TMP 46 20L

TOTAL163279
4 204 Kč
Počet
Není k dispozici

  Doprava zboží

Doručení na adresu nebo na výdejní místa.

  Osobní odběr

Možnost osobního odběr na prodejně po objednání.

  Bezpečný nákup

Platba na dobírku, převodem nebo kartou.

Popis
Syntetický biologicky rozložitelný hydraulickýolej splňující požadavky ECOLABEL.

POUŽITÍ

BIOHYDRAN TMP představuje řadu vysoce výkonných, biologicky rozložitelných hydraulických kapalin na bázi syntetických esterů. Výrobek se používá jako náhrada hydraulických minerálních olejů při použití např. ve stavebním inženýrství, stavitelství, těžebním průmyslu, ve štěrkovnách.se zesílenými protioděrovými vlastnostmi.
BIOHYDRAN TMP je doporučován zejména tam, kde je možná kontaminace vody : zavlažování, pobřežní vody, bagrování řečišť, zimní sporty, vodní elektrárny...
BIOHYDRAN TMP může být použit po minerálních olejích po celkovém vypuštění systému a výměně filtru (doporučuje se kontrola filtru během prvních 50 hodin provozu a dodržování instrukcí výrobce zařízení a prověření kompatibility těsnění v okruhu).

VÝHODY

Vynikající viskozitní rozsah a výkon při nízkých teplotách nabízí velmi široký rozsah provozních teplot, použití recyklovatelných materiálů umožňuje redukci emisí CO2.
Dobrá ochrana proti korozi, vysoký přirozený viskozitní index umožňuje široký provozní teplotní rozsah (-20 oC až +80 oC).
Mísitelný s většinou minerálních a biologicky rozložitelných kapalin.
Vynikající protioděrové a antikorozní vlastnosti, které chrání pohybující se části, vysoká smyková stabilita zajišťující optimální účinnost hydraulického systému.
Zlepšená tepelná a oxidační stabilita, jež prodlužuje provozní životnost kapaliny.
Dle ISO 15380 se doporučuje zkontrolovat s výrobcem zařízení použitelnost hydraulické kapaliny na bázi syntetického esteru a prověřit kompatibilitu s těsnícími materiály (NBR těsnění botnají v syntetických esterech více než v minerálních olejích).
Kontaktujte náš technický servis v případě změny olejů HM a HV na BIOHYDRAN TMP

SPECIFIKACE

AFNOR FR/27/02
ISO 15380 HEES
SS 15 54 34

SANDVIK P/N NUMBER 2
 
Detaily produktu
TOTAL
TOTAL163279
Nové
Nové
4 dalších produktů ve stejné kategorii: