KATALOG

  • Auzozet.cz - doprava a vyzvednutí objednávek

  • Není k dispozici
  • Nové

TOTAL TRACTAGRI HDZ FE 10W30 20L

TOTAL182022
2 936 Kč
Počet
Není k dispozici

  Doprava zboží

Doručení na adresu nebo na výdejní místa.

  Osobní odběr

Možnost osobního odběr na prodejně po objednání.

  Bezpečný nákup

Platba na dobírku, převodem nebo kartou.

Popis
Vysoce výkoný motorový olej na bázi syntetické technologie pro dieselové motory zemědělských strojů - s nebo bez částicových filtrů DPF - FE technologie (podpora úspory paliva), Low SAPS nízkopopelnatá technologie.

POUŽITÍ

TRACTAGRI HDZ FE 10W-30 je motorový olej vyvinutý syntetickou technologií zejména vhodný pro dieselové spalovací motory zemědělských strojú vyžadující Evropský Standard Stage IV a Americký standard EPA TIER IV nízkých emisních limitů.
TRACTAGRI HDZ FE 10W-30 je mazivo vhodné pro provozní režimy s vysokým tepelným zatížením, díky « low-SAPS » nízkopopelnaté formulaci je doporučeno pro moderní dieselové motory vybavené systémy na redukci produkovaných emisí (částicové filtry DPF…)
TRACTAGRI HDZ FE 10W-30 je motorový celoroční olej pro traktory, kombajny a ostatní zemědělské stroje vyvinutý pro moderní spalovací motory bez ohledu na značku resp. typ stroje

VÝHODY

Speciálně vhodný produkt, jenž snížuje náklady na palivo až o 4% ve srovnání s oleji SAE 40 a až o 6% při použití FE převodového oleje DYNATRANS VX FE.
Nízkopopelnaté mazivo přizpůsobené pro všechny systémy redukující produkované emise. Vysoká tepelná stabilita zajišťující velmi dobré mazání tepelně zatížených součástí.
Nízký limitní obsah síry, fosforu, sulfátového popela (SAPS) zabraňuje zanášení částicových filtrů, katalytických systémů a prodlužuje servisní intervaly.

SPECIFIKACE

ACEA E7
API CI-4
ACEA E9
API CJ-4
API CI-4 PLUS
API CK-4
ACEA E11

MB-APPROVAL 228.31
CES 20086
VOLVO VDS-4.5
MAN M 3775
DEUTZ DQC III-18 LA

Splňuje požadavek na
CAT ECF-1-a
CAT ECF-3
CAT ECF-2

Doporučené produkty pro:
JOHN DEERE JDQ 78X
 
Detaily produktu
TOTAL
TOTAL182022
Nové
Nové
4 dalších produktů ve stejné kategorii: