KATALOG

  • Auzozet.cz - doprava a vyzvednutí objednávek

  • Nové

Total Quartz Ineo Long Life 0W-30 1L

TOTAL216246
179 Kč
Počet
Dostupné

  Doprava zboží

Doručení na adresu nebo na výdejní místa.

  Osobní odběr

Možnost osobního odběr na prodejně po objednání.

  Bezpečný nákup

Platba na dobírku, převodem nebo kartou.

Popis
TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 0W-30 je syntetický lehkoběžný nízkopopelnatý motorový olej pro benzínové a dieselové spalovací motory osobních a lehkých užitkových vozidel se zesílenými antioxidačními, protioděrovými a antikorozivními vlastnostm a zvýšenou odolností vůči tvorbě úsad. Je doporučen pro motory provozované při extrémních zatíženích a teplotách, speciálně pro vozidla koncernu VW vyžadující standard VW 504.00 / 507.00.
TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 0W-30 s technologií ART (Age Resistance Technology - Speciální Technologie zabraňující stárnutí maziva) obsahuje vysoce sofistikovanou formulaci, jež zesiluje antioxidační vlastnosti a poskytuje spalovacímu motoru maximální ochranu vůči opotřebení a tvorbě kalů.

VÝHODY

Podpora životnímu prostředí : TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 0W-30 redukuje tvorbu úsad a účinně podporuje činnost nejmodernějších typů zařízení minimalizujících produkci emisí ( nové typy DPF –Diesel Particultae Filters – Částicové filtry, Benzinové katalytické systémy…) NOx, CO2, CO a částic. Splňuje požadavky na emisní standard EURO VI.
Prodloužená životnost motoru : TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 0W-30 díky velmi vysoké oxidační odolnosti prodlužuje životnost motoru.
Vynikající čistota a ochrana motoru : v důsledku velmi dobrých detergentně – dispersantních vlastností udržuje spalovací motor v maximální čistotě při všech provozních podmínkách a jízdních stylech.
Zlepšené startovací vlastnosti : podporuje snadné starty, a to i při velmi nízkých teplotách.
Zesílené protioděrové vlastnosti : výborná ochrana proti opotřebení díky zvolené kombinaci moderních aditiv a základového oleje, minimalizace tvorby úsad.

SPECIFIKACE

ACEA C3

VOLKSWAGEN VW 504.00 / 507.00
PORSCHE C 30
Detaily produktu
TOTAL
TOTAL216246
Nové

Parametry

Velikost balení
1
Nové
4 dalších produktů ve stejné kategorii: