KATALOG

  • Auzozet.cz - doprava a vyzvednutí objednávek

  • Nové

Total Quartz Ineo Mdc 5W-30 1L

TOTAL214030
159 Kč
Počet
Dostupné

  Doprava zboží

Doručení na adresu nebo na výdejní místa.

  Osobní odběr

Možnost osobního odběr na prodejně po objednání.

  Bezpečný nákup

Platba na dobírku, převodem nebo kartou.

Popis
Zajišťuje optimální funkci a produlužuje životnost katalytických systémů redukujících emise (třícestné katalyzátory, zabraňuje blokaci částicových filtrů DPF…) NOx, CO2, CO, částice a splňuje požadavky výrobců vozidel s motory EURO V a VI.
Výborná tepelná stabilita, odolnost vůči teplotním změnám prodlužuje životnost motorových součástí při proměnlivém typu provozu. Účinné protioděrové vlastnosti chrání citlivé části motoru a prodlužují jeho životnost.
Splňuje požadavky výrobců vozidel v servisních plánech na extra dlouhé servisní výměnné intervaly.

POUŽITÍ

TOTAL QUARTZ INEO MDC 5W-30 je syntetický lehkoběžný nízkopopelnatý motorový olej speciálně doporučený pro vozidla MERCEDES BENZ.
TOTAL QUARTZ INEO MDC 5W-30 je olej speciálně doporučený pro benzinové a dieselové motory vozidel MB vybavených systémy na redukci produkovaných emisí. Díky modernim aditivům zajišťuje minimální opotřebení spalovacího motoru, čímž umožňuje dosáhnout prodloužené servisní intervaly.

VÝHODY

Zajišťuje dlouhodobé kvalitní a spolehlivé mazání : TOTAL QUARTZ INEO MDC 5W-30 díky velmi vysoké oxidační odolnosti prodlužuje životnost motoru.
Vynikající čistota a ochrana motoru : v důsledku velmi dobrých detergentně – dispersantních vlastností udržuje spalovací motor v maximální čistotě.
Ochrana částicového filtru DPF : účinně chrání a prodlužuje životnost zařízení na redukci produkovaných emisí (zejména částicový filtr), obsahuje minimální množství síry, popela a fosforu (nízkopopelnatý – low SAPS olej).
Prodloužené servisní intervaly : TOTAL QUARTZ INEO MDC 5W-30 splňuje nejnáročnější požadavky výrobců vozidel na prodloužené servisní výměnné intervaly oleje, vhodný olej pro provoz motoru v režimech “stop & go”.

SPECIFIKACE

ACEA C2 & C3
API SN/CF

MB-APPROVAL 229.52
GM DEXOS®2™
OPEL / VAUXHALL OV0401547
OV 040 1547 - D30
Splňuje požadavek na
HYUNDAI MOTORS
KIA ENGINE OIL
 
Detaily produktu
TOTAL
TOTAL214030
Nové

Parametry

Velikost balení
1
Nové
4 dalších produktů ve stejné kategorii: